Aarhus Modelsnedkeri under konkurs, salg 1: Bearbejdningscentre, maskiner til metal og træforarbejdning: 15. september 2010 - Auktionen er slut
KJ Auktion 18

Auktionen slutter:


Adresse:
Møgelgaardsvej 19, DK-8520 Lystrup

Eftersyn:
Eftersynet er afholdt, men Jens Lynderup vil være til stede på adressen i Lystrup den 15 september

Udlevering:
Udlevering den 27. og 28. september fra. kl. 8-17


Online auktion over aktiver fra Århus Modelsnedkeri A/S i konkurs samt aktiver fra diverse andre indsættere

Auktionen er online og lukker den 15. september 2010 kl. 13 lokal tid. Auktionen lukker dynamisk således at hvis der er bud på en vare i de seneste 10 minutter inden auktionen lukker, forlænges tiden med endnu 10 minutter. Således fortsætter det indtil der ikke er flere bud.

Vejledning til oprettelse, anmodning køberstatus og budgivning på www.go-dove.com

Hvis du vil byde på varerne i salg 1 starter du med at oprette dig som bruger. Brugerregistrering (Register) finder du i øverste højre hjørne på forsiden af www.godove.com

Direkte link: https://www.go-dove.com/accounts/register.asp

Registreringen foregår i 4 trin: 1) Kontaktoplysninger (stamdata), 2) Præferencer (indstillinger - vælg hvilke fremtidige auktioner, du ønsker at modtage besked om), 3) Information (hvorfra har du hørt om GoIndustry-DoveBid) og 4) Accept / (godkendelse af generelle betingelser for at byde). Du vil herefter modtage en email med et link, som du skal klikke på for at bekræfte, at din email findes og fungerer. Hvis du har problemer med at læse engelsk, så kan du få hjælp ved at kontakte os.

Når du således har aktiveret din konto, skal du logge dig på (Sign in). Det finder du også øverst til højre på forsiden af www.godove.com. Du logger dig naturligvis på med din email adresse og dit kodeord / password.

Dernæst finder du den auktion, du vil byde på. Auktionerne er sorteret efter dato, så du skal frem til den 15. september for at finde Aarhus Modelsnedkeri in administration.

Direkte link: http://www.go-dove.com/event-14676/Aarhus-Modelsnedkeri-A-S-(in-Administration)

Her kan du læse om auktionen og gå videre til auktionskataloget via linket i højre side af skærmen (View lot catalogue). Inden du kan byde, skal du dog tilmeldes auktionen / (apply for buyer status). Det er knappen lige over linket til kataloget (Sign up for event). (Linket virker kun, hvis du har afsluttet brugerregistreringen og er logget på.

Her bliver du først spurgt, hvor du har hørt om auktionen. Når du har svaret, klikker du fortsæt (Continue).

Næste side indeholder oplysninger om auktionen samt salgsbetingelser (Specific Auction Terms and Conditions). Nederst på siden finder du et afkrydsningsfelt. Klik på det for at tilkendegive, at du har læst og accepteret betingelserne. Derefter kan du fortsætte (Continue). Hvis du ikke tidligere har budt hos Go-Dove, kan der godt gå lidt tid før du kan byde, for du bliver tjekket af en person hos Go-Dove og får besked om, at nu er du godkendt til at byde. Du skal altså ikke vente til sidste øjeblik, for så kan du måske ikke blive købergodkendt inden auktionen er forbi!

Hvis du har gjort det rigtigt og har fået køberstatus, så vil der stå: "Registered" efterfulgt af et nummer. Det betyder at du nu kan fortsætte til budgivning. Budgivning foregår i Euros, så derfor er det en god ide inden auktionen at tjekke hvad du vil byde i Euros. Kursen er ca. 7,45 DKK pr. Euro.

Du kan med fordel indstille internationale præferencer (International Preferences) dvs. valuta og tidszone, når du er logget på. Du finder linket hertil lige under hvor du opretter dig / logger på. Du kan også klikke på dette link: http://www.go-dove.com/accounts/intlprefs.asp

Du kan med fordel klikke på teksten ”Watch this” hvis du vil udvælge bestemte varer, som er interessant for dig. Så ændre teksten til ”Watching”. Du kan derefter i menupunktet ”My Account” yderst til højre på menulinien vælge ”Bid Manager” / ”Active Lots”. Det gør det meget nemmere at følge med i auktionen, når den slutter og aktiviteten er høj. Listen bliver opdateret hver 45 sekunder og rækkefølgen skifter for hver opdatering, således at den auktion, som slutter først, står øverst på listen. Du kan også selv opdatere ved at trykke på F5. Hvis der er bud på en vare i de sidste 10 minutter inden auktionen udløber, forlænges den yderligere 10 minutter. Sådan fortsætter det til den endelige vinder er fundet. Hvis du har højeste bud for en vare, vil det stå ud for den pågældende vare. Hvis du er overbudt, kan du også se det, og du får så mulighed for at afgive nyt bud. Når auktionen er forbi kan du under ”My Account” / ”Bid Manager” / Won lots” se hvilke auktioner, du har vundet. Hvis du har vundet en auktion vil du efter auktionen modtage en email med besked om hvad du har vundet samt en specificeret faktura. Her står hvilke varer, du har vundet med angivelse af vindende bud. Du kan også se totaler inklusive salær (16%) og moms samt instruktion for betaling og afhentning.

Salg 2 består af øvrige aktiver fra boet. Du kan klikke dig frem til den fra forsiden af www.kjauktion.dk

Udvalgte aktiver i salg 1:

  • CNC bearbejdningscenter: CMS Antares 26/15-PX
  • Øvrige bearbejdningscentre: Fadal VMC 6030 HT. model 907-1 + Bridgeport VMC 800 22 digital
  • Rapid Prototyping: Helisys LOM-2030
  • Hydraulisk presse: Stenhøj LPS50T, type 50220, årg. 2007. Har aldrig været taget i brug.
  • Plansliber: Jacobsen SJ-1032
  • Hydraulisk båndsav: Carif 260BSA
  • Silicone formingsmaskine: KLM SilVis 450 PE
  • CNC drejebænk: Traub TNA480 & Mazak Slant Turn 30
  • Fladderpudser, dobbelt over og underpudser, pudsebredde: 2 meter
  • Kombinationsmaskine: Felder CF 471 S Professional
Udvalgte varer fra auktionen

Bemærkninger til køberne:

Til budsum lægges 16 % salær. For øvrige salgsbetingelser henvises til www.godove.com

Vedr. eftersyn og udlevering: kontakt Karsten Madsen, tlf.: +45 20 72 28 89

Auktionarius: GoIndustry (UK) Limited

Bemærk også betalingsinformationen på auktionssiden: klik på Payment Details

 

Hjælp til demontage og fragt?

Johannesen Kran & Maskintransport, Svend Johannesen, tlf.: 40703940, sj@kranbil.dkwww.kranbil.dk eller Jens Johannesen, tlf. 40703900,jj@kranbil.dk

Vognmandsgaarden Øster Brønderup, Carsten (Junior) Andersen, tlf.: 40283345, ca@vmgd.dk - www.vmgd.dk

RS Montage, Jens Rs. Laursen, Havnevej 51, Sillerslev, 7990 Øster Assels, tlf. 20470320, rsmontage@mail.tele.dk, www.rsmontage.dk

N. K. Kristensen, vognmand, tlf.: 40172653, nkk@haderup.dk - www.altitransport.dk

 

Kommende auktion:

Næste auktion bliver en online samleauktion over varer fra konkursboer og diverse øvrige indsættere. Vi har bl.a. et køkkenfirma, hvorfra der dels er udstillingskøkkener og et varelager med køkkenskabe m.v. Der er desuden en hel del træforarbejdningsmaskiner og værktøjsmaskiner. Har du varer til auktionen så skal du reagere inden på søndag den 29. august, for da skriver vi katalog.

I hverdagen er vi optaget i tiden, for vi er i gang med at vurdere for Odense Stålskibsværft.


6 udplukket numre af i alt 41 numre på denne auktion.

Se hele auktionskataloget