56: Lilleheden, Bredebro: produktionsanlæg til limtræsbjælker. Forhandlet salg - lukker 19. Januar 2012 kl. 13
KJ Auktion 56

Auktionen slutter:


Adresse:
Indgang: Bakkevej 4, 6261 Bredebro

Eftersyn:
Eftersyn mandag den 16. januar fra kl. 11 til 15.

Udlevering:


Limtræ Lilleheden A/S har besluttet at lukke produktionen af konstruktionslimtræ (bjælker og søjler) fra fabrikken i Bredebro. KJ Auktion sælger derfor produktionsanlægget, som består af 4 produktionslinier. Småmaskiner sælges på en separat auktion.

Du kan se mere om Limtræ Lillehedens produkter her: http://www.lilleheden.dk/dk/produkter.asp

Vedrørende produktionsanlægget sælges efter forhandlet salg, hvilket indebærer, at vi inviterer interesserede parter til at kontakte os for at bese fabrikken og forhandle med Limtræ Lilleheden A/S. Limtræ Lilleheden har mulighed for at acceptere et bud eller forkaste alle bud, der er fremkommet inden budfristen udløber.

Deadline for tilbud er 19.  Januar for katalog 1 til 4. Efterfølgende numre er fra Dan-Modul A/S Smedevej 1 7430 Ikast og her er budfristen 26. januar kl. 13.

Vi har videoer af produktionen i drift og anden dokumentation. Kontakt venligst Jens Lynderup, tlf. 53 55 98 53 eller Karsten Madsen, tlf.: 20 72 28 89.

Herunder vises billeder og videoer af linierne.

 


 

Videoerne herunder viser processen fra høvling, kvalitetssortering, limning og afkortning. Videoerne åbner i et nyt vindue.

 

 


6 udplukket numre af i alt 11 numre på denne auktion.

Se hele auktionskataloget