Maskinauktioner - KJ Auktions online auktionsside

Kom godt igang med KJ Auktion

Velkommen til KJ Auktion - din partner for salg af maskiner og udstyr lokalt og internationalt.

Har du brug for at sælge ud af dine gamle varer eller er du på udkig efter en særlig maskine? Uanset om du er sælger eller køber så er du kommet til det rette sted. Vi tilbyder international gennemslagskraft, samtidig med at vi har en stærk lokal tilstedeværelse og vores aktivitetsområder består af en lang række forskellige industrier og produktionslinjer. Tag et kig på vores aktuelle maskinauktioner nedenfor, hvor du også kan læse mere om fremgangsmetoden for både køber og sælger, eller kontakt os hvis du vil høre mere om dine muligheder. Send en mail eller ring på telefon 98 75 00 10. Vi ser frem til at høre fra dig.

Se mere info om Hjallerup maskinforretning
Se mere information om åbent hus salg og online auktion vedr. Hjallerup Maskinauktion

KJ Auktion nu
nu som app

Download app’en til iOS eller Android

Hold øje med auktioner og byd, direkte fra din iPhone

Hent app´en

KJ Auktion er din partner for salg af maskiner og udstyr lokalt og internationalt.
Vi tilbyder salg af maskiner og andre driftsaktiver for alle typer virksomheder.

Sådan køber du

Register og login

For at kunne købe, skal du først være oprettet som bruger hos KJ auktion. Du kan registrere dig som bruger ved at trykke her. Er du allerede oprettet, kan du logge ind her. (Bemærk at du skal bekræfte din email adresse i forløbet)

Byd på katalognumre

Når du skal til at byde, kan du vælge enten at byde næste minimumsbud eller indtaste et max-bud. Selvom du vælger et højere max-bud, vil systemet automatisk byde mindst muligt for dig. Systemet vil aldrig byde mere end dit autobud. Dit bud er altså den maksimale pris, du kan komme til at betale for varen.

Auktions lukketider Bemærk venligst at der lukker 100 numre for hver halv time. D.v.s. de første 100 numre lukker eks. Kl 13.00, herefter 100 numre kl 13.30 o.s.v.

Udvidet tid Hvis der er under 10 minutter til auktionen over et katalognummer lukker, udvides tiden med yderligere 10 minutter fra det tidspunkt, buddet er afgivet. Dette forhindrer, at andre byder i sidste sekund, og du derved ikke vinder auktionen. Vær opmærksom på, at auktionen forlænges både når du byder og når andre byder. Hold derfor øje med tiden, som tæller nedad og tryk F5 for at opdatere og se om der er kommet nyt bud.

Eksempel:
Hvis auktionen over en vare er sat til at lukke kl. 13:00 og der bliver lagt et bud kl 12:55, så udsættes lukketiden til kl. 13:05. Hvis der bydes igen kl. 13:03, udvides tiden igen med 10 minutter til kl. 13:13 o.s.v. Det gælder for alle varer i kataloget. Tip: filtrer kataloget og få bedre overblik over dine varer med Bid Manager funktionen.

Salær og moms
Dit bud tillægges salær (16%) og moms (25%).
Eksempel:
Køber du en vare til 1.000,00 kr, tillægges
16% salær = 160,00 kr, i alt kr. 1160 samt
25% moms af 1160 kr, = 290,00 kr
Altså total 1450,00 inkl. salær og moms

Regnestykke inkl. salær eks. moms: Bud * 1,16
Regnestykke inkl. salær og moms: Bud * 1,16 * 1,25

Efter du vinder, fremsendes faktura

Auktionen er slut, når alle katalognumre er slut. Der eftersendes herefter en faktura pr. mail på de katalognumre, som du er højest byder på. Bemærk at denne fakturaer først sendes i løbet af eftermiddagen - og ikke nødvendigvis lige efter en sluttet auktion.

Når du modtager en mail med faktura, bedes du læse mailen grundigt.

Fakturaen skal betales Netto Kontant med bankoverførsel som udgangspunkt. Ved nogle auktioner kan du desuden betale med dankort eller kontant ved afhentning, såfremt det samlede beløb er under 7.500,00 kr.

Vare(r) afhentes på lokationen

Det er vigtigt, at du afhenter dine varer inden for det angivet udleveringstidsrum. Dette er angivet under hver auktion, under information.

Det letter ekspeditionstiden, hvis du medbringer faktura og eventuelt betalingskvittering. Du kan finde betalingskvittering inde på din konto under “mine bilag“. (Vi tjekker indbetalinger dagligt, hver morgen)

Sådan sælger du

Kontakt KJ Auktion med det du har til salg

KJ Auktion sælger primært varer, som henvender sig til den professionelle del af markedet (metal, træ, byggeri/anlæg, landbrug). Skal du have ryddet op eller har du varer i overskud, så er KJ online auktion en effektiv og hurtig måde at få omsat varerne til kontanter. Salget foregår som hovedregel fra sælgers plads. Vi vil nok spørge dig hvad du ønsker at sælge og hvor hurtigt du ønsker salget skal ske. Måske kan du sende en mail med billeder og tekst, men ellers kontakt os pr. telefon: tlf. 98 75 00 10, [email protected]

Varene kommer på samle- eller egenauktion

Måske har du nok til en selvstændig auktion, men hvis ikke har vi altid mulighed for at sætte til salg på en online samleauktion. Hvis du har mange varer og en vis værdi, kommer vi og laver katalog. Dvs. at vi klargør varerne til auktion med opstilling, rengøring eller andet. Dernæst tager vi billeder og skriver teksten, lægger det på nettet og starter auktionen. Vi drøfter også tid for eftersyn og udlevering, hvor vi kommer til dig.

Hvis du ikke har nok til en selvstændig auktion, så kan du måske sende os tekst og billeder, tage mod kunder til eftersynet og udlevere varen efterfølgende. Du får en login, der giver dig mulighed for at følge auktionen undervejs og se status for salg og betaling efter auktionen.

Før auktionen igangsættes, udfærdiges kontrakt som inkluderer sælgersalær og betingelser.

Bemærk: Som sælger er din pligt at oplyse alle relevante oplysninger omkring dine varer, herunder eventuelle fejl/mangler/defekter, oplyses det ikke vil køber få refunderet sine penge og du som sælger får ikke betaling for dine varer.

Auktionen køres og afsluttes

Typisk går der ca. 3 uger fra auktionen er lagt op til den slutter. I starten er der måske ikke åbnet for bud. Det giver dig mulighed for at kontrollere kataloget og om nødvendigt rette det til, hvor det måtte være nødvendigt, inden der åbnes for bud. Når auktionen slutter kontakter vi pr. mail vindende bydere, som betaler på vor konto enten ved bankoverførsel eller på auktionsstedet, hvis vi selv udleverer. Udlevering er normalt en eller to dage. Kunderne medbringer dokumenter eller vi tjekker online betalingsstatus og faktura. Hvis varen ikke allerede er betalt, så betaler kunderne ved afhentning. Hvis ud selv udleverer skal køberne have betalt ved bankoverførsel inden afhentning.

Auktionen afregnes og pengene overføres til dig

Ca. 12 hverdage efter auktionen er normalt alle varer betalt og hentet. Vi udsteder så en kreditnota til dig, som indeholder en specifikation for hver vare, totaler for budsum, salær og moms samt forskellen mellem budsum og salær (afregningsbeløbet) med og uden moms.

Hos KJ Auktion kan du løbende finde nye online auktioner omhandlende en lang række forskellige driftsaktiver og maskiner, fra bore- og slibemaskiner til traktorer og rendegravere. Vi byder derudover på adskillige salgsmetoder for at kunne matche enhver kundes behov og præference, herunder konkursauktioner, flyttesalg og samleauktioner.

Vores fokus er hovedsageligt det professionelle marked, så har du produkter i overskud og vil du have mest muligt for pengene, er dette siden for dig. Vi bestræber os altid på at opnå den bedst mulige pris for dig og grundet vores samarbejde med et internationalt firma har du mulighed for global gennemslagskraft. Dette er dog ikke ensbetydende med at vi forsømmer de danske lokalområder - faktisk tværtimod. Ofte foregår salgene fra sælgers plads og vi tilbyder endda uforbindende, målrettede oplæg til drøftelse af opgaven - helt uden omkostninger.

Fra jern- og metalindustri, træindustri og fødevareindustri, til entreprenørindustri og landbrugsmaskiner. Uanset hvad du skal bruge så kan vi garanteret matche dine behov. Fra jern- og metalbranchen kan du blandt andet ofte finde svejsere, kantbukkere, maskinsakse, drejebænke, generatorer og meget mere. Inde for træindustri byder vi jævnligt på både båndsave, drejebænke, pressere, fræsere og mange forskellige former for slibere. Arbejder du inde for landbruget så kan du hos os ofte støde på billige traktorer, mejetærskere, kornvogne, græsvogne, møgspredere, slamsugere og meget, meget mere. Vi har som nævnt også ofte mange billige varer fra fødevareindustrien, som for eksempel industrikøkkener og -opvaskere, kød save, kødhakkere, vakuumpakkere, pølsestoppere og komfurer. Foruden disse brancher kan du også ofte støde på produkter som malerier, havemaskiner, stålreoler, stålskabe og møbler. Dette er blot et udpluk af hvad vi tilbyder så tag et kig på vores aktuelle auktioner og gør en god handel, uanset om du er sælger eller køber. Rigtig god fornøjelse!