Maskinauktioner - KJ Auktions online auktionsside

Seneste nyheder

KJ Auktion fusionere med auktionshuset DAB https://www.auktionshuset.dk/

Hej alle sammen. I forbindelse med sammenlægningen med Auktionshuset DAB, vil alle fremtidige auktioner ligge på deres hjemmeside. Vi er stadig i Hou, og i er stadig velkomne til at komme forbi med jeres varer.
https://www.auktionshuset.dk/

Vis alle nyheder

KJ Auktion er din partner for salg af maskiner og udstyr lokalt og internationalt.
Vi tilbyder salg af maskiner og andre driftsaktiver for alle typer virksomheder.

Sådan køber du

Registrer og login

For at kunne købe, skal du først være oprettet som bruger hos KJ Auktion. Du kan registrere dig som bruger ved at trykke her. Er du allerede oprettet, kan du logge ind her. (Bemærk at du skal bekræfte din email adresse i forløbet)

Byd på katalognumre

Når du skal til at byde, kan du vælge enten at byde næste minimumsbud eller indtaste et max-bud. Selvom du vælger et højere max-bud, vil systemet automatisk byde mindst muligt for dig. Systemet vil aldrig byde mere end dit autobud. Dit bud er altså den maksimale pris, du kan komme til at betale for varen.

Auktions lukketider Bemærk venligst at der lukker 100 numre for hver halve time. D.v.s. de første 100 katalognumre lukker eks. kl 13.00, herefter 100 numre kl. 13.30 o.s.v.

Udvidet tid Hvis der er under 10 minutter til auktionen over et katalognummer lukker, udvides tiden med yderligere 10 minutter fra det tidspunkt, buddet er afgivet. Dette forhindrer, at andre byder i sidste sekund, og du derved ikke vinder auktionen. Vær opmærksom på, at auktionen forlænges både når du byder og når andre byder. Hold derfor øje med tiden, som tæller nedad og tryk F5 for at opdatere og se om der er kommet et nyt bud.

Eksempel:
Hvis auktionen over en vare er sat til at lukke kl. 13:00 og der bliver lagt et bud kl 12:55, så udsættes lukketiden til kl. 13:05. Hvis der bydes igen kl. 13:03, udvides tiden igen med 10 minutter til kl. 13:13 o.s.v. Det gælder for alle varer i kataloget. Tip: filtrer kataloget og få bedre overblik over dine varer med Bid Manager funktionen.

Salær og moms
Dit bud tillægges salær (16%) og moms (25%).
Eksempel:
Køber du en vare til 1.000,00 kr, tillægges
16% salær = 160,00 kr, i alt 1160 kr.
Samt 25% moms af 1160 kr = 290,00 kr
Altså total 1450,00 inkl. salær og moms

Regnestykke inkl. salær eks. moms: Bud * 1,16
Regnestykke inkl. salær og moms: Bud * 1,16 * 1,25

Efter du vinder, fremsendes faktura

Auktionen er slut, når alle katalognumre er slut. Der eftersendes herefter en faktura pr. mail på de katalognumre, som du er højest byder på. Bemærk at din faktura først sendes i løbet af eftermiddagen - og ikke nødvendigvis lige efter en sluttet auktion.

Når du modtager en mail med faktura, bedes du læse mailen grundigt.

Fakturaen skal betales Netto Kontant med bankoverførsel som udgangspunkt. Ved nogle auktioner kan du desuden betale med dankort eller kontant ved afhentning, såfremt det samlede beløb er under 7.500,00 kr.

Vare(r) afhentes på lokationen

Det er vigtigt, at du afhenter dine varer inden for det angivet udleverings tidsrum. Dette er angivet under hver auktion, under information.

Det letter ekspeditionstiden, hvis du medbringer faktura og eventuelt betalingskvittering. Du kan finde dine betalingskvitteringer inde på din konto under “mine bilag“. (Vi tjekker indbetalinger dagligt, hver morgen)

Sådan sælger du

Kontakt KJ Auktion med det du har til salg

KJ Auktion sælger primært varer, som henvender sig til den professionelle del af markedet (metal, træ, byggeri/anlæg, landbrug). Skal du have ryddet op eller har du varer i overskud, så er KJ Auktion en effektiv og hurtig måde at få omsat dine varer til kontanter. Salget foregår som hovedregel fra sælgers plads. Vi vil nok spørge dig hvad du ønsker at sælge og hvor hurtigt du ønsker salget skal ske. Du kan sende en mail med billeder og tekst, men ellers kontakt os pr. telefon: tlf. 98 75 00 10, [email protected]

Varene kommer på samle- eller egenauktion

Måske har du nok til en selvstændig auktion, men hvis ikke, har vi altid mulighed for at sætte til salg på en online samleauktion. Hvis du har mange varer og en hvis værdi, kommer vi og laver auktion hos dig. Dvs. at vi klargøre varerne til auktion med opstilling, rengøring eller andet. Dernæst tager vi billeder og skriver teksten, lægger det på nettet og starter auktionen. Vi drøfter også tid for eftersyn og udlevering, hvor vi kommer til dig.

Hvis du ikke har nok til en selvstændig auktion, så kan du sende os tekst og billeder, tage imod kunder til eftersynet og udlevere varen efterfølgende. Du får et login, der giver dig mulighed for at følge auktionen undervejs og se status for salg og betaling efter auktionen.

Før auktionen igangsættes, udfærdiges kontrakt som inkluderer sælgersalær og betingelser.

Bemærk: Som sælger er din pligt at oplyse alle relevante oplysninger omkring dine varer, herunder eventuelle fejl/mangler/defekter, oplyses det ikke vil køber få refunderet sine penge og du som sælger får ikke betaling for dine varer.

Auktionen køres og afsluttes

Typisk går der ca. 3 uger fra auktionen er lagt op til den slutter. Vi gennemgår beskrivelsen af varerne i samarbejde med dig før auktion. Når auktionen slutter kontakter vi de vindende bydere pr mail, som betaler på vor konto enten ved bankoverførsel eller på auktionsstedet, hvis vi selv udleverer. Udlevering er normalt en eller to dage. Kunderne medbringer dokumenter eller vi tjekker online betalingsstatus og faktura. Hvis varen ikke allerede er betalt, så betaler kunderne ved afhentning. Hvis du selv udleverer skal køberne have betalt ved bankoverførsel inden afhentning.

Auktionen afregnes og pengene overføres til dig

Ca. 12 hverdage efter auktionen, er normalt alle varer betalt og hentet. Vi udsteder så en kreditnota til dig, som indeholder en specifikation for hver vare, totaler for budsum, salær og moms, samt forskellen mellem budsum og salær (afregningsbeløbet) med og uden moms.

Hos KJ Auktion kan du løbende finde nye online auktioner omhandlende en lang række forskellige driftsaktiver og maskiner, fra bore- og slibemaskiner til traktorer og rendegravere. Vi byder derudover på adskillige salgsmetoder for at kunne matche enhver kundes behov og præference, herunder konkursauktioner, flyttesalg og samleauktioner.

Vores fokus er hovedsageligt det professionelle marked, så har du produkter i overskud og vil du have mest muligt for pengene, er dette siden for dig. Vi bestræber os altid på at opnå den bedst mulige pris for dig og grundet vores samarbejde med et internationalt firma har du mulighed for global gennemslagskraft. Dette er dog ikke ensbetydende med at vi forsømmer de danske lokalområder - faktisk tværtimod. Ofte foregår salgene fra sælgers plads og vi tilbyder endda uforbindende, målrettede oplæg til drøftelse af opgaven - helt uden omkostninger.

Fra jern- og metalindustri, træindustri og fødevareindustri, til entreprenørindustri og landbrugsmaskiner. Uanset hvad du skal bruge så kan vi garanteret matche dine behov. Fra jern- og metalbranchen kan du blandt andet ofte finde svejsere, kantbukkere, maskinsakse, drejebænke, generatorer og meget mere. Inde for træindustri byder vi jævnligt på både båndsave, drejebænke, pressere, fræsere og mange forskellige former for slibere. Arbejder du inde for landbruget så kan du hos os ofte støde på billige traktorer, mejetærskere, kornvogne, græsvogne, møgspredere, slamsugere og meget, meget mere. Vi har som nævnt også ofte mange billige varer fra fødevareindustrien, som for eksempel industrikøkkener og -opvaskere, kød save, kødhakkere, vakuumpakkere, pølsestoppere og komfurer. Foruden disse brancher kan du også ofte støde på produkter som malerier, havemaskiner, stålreoler, stålskabe og møbler. Dette er blot et udpluk af hvad vi tilbyder så tag et kig på vores aktuelle auktioner og gør en god handel, uanset om du er sælger eller køber. Rigtig god fornøjelse!