Maskinauktioner - KJ Auktions online auktionsside
Vælg auktion nedenfor for at se mere information

Udvalgte auktioner

Vis aktuelle auktioner

KJ Auktion nu
som app til iOS

Hold øje med auktioner og byd, direkte fra din iPhone

Hent app´en

KJ Auktion er din partner for salg af maskiner og udstyr lokalt og internationalt.
Vi tilbyder salg af maskiner og andre driftsaktiver for alle typer virksomheder.

Sådan køber du

Register og login

For at kunne købe, skal du først være oprettet som bruger hos KJ auktion. Du kan registrere dig som bruger ved at trykke her. Er du allerede oprettet, kan du logge ind her. (Bemærk at du skal bekræfte din email adresse i forløbet)

Byd på katalognumre

Når du skal til at byde, kan du vælge enten at byde næste minimumsbud eller indtaste et max-bud. Selvom du vælger et højere max-bud, vil systemet automatisk byde mindst muligt for dig. Systemet vil aldrig byde mere end dit autobud. Dit bud er altså den maksimale pris, du kan komme til at betale for varen.

Auktions lukketider Bemærk venligst at der lukker 100 numre for hver halv time. D.v.s. de første 100 numre lukker eks. Kl 13.00, herefter 100 numre kl 13.30 o.s.v.

Udvidet tid Hvis der er under 10 minutter til auktionen over et katalognummer lukker, udvides tiden med yderligere 10 minutter fra det tidspunkt, buddet er afgivet. Dette forhindrer, at andre byder i sidste sekund, og du derved ikke vinder auktionen. Vær opmærksom på, at auktionen forlænges både når du byder og når andre byder. Hold derfor øje med tiden, som tæller nedad og tryk F5 for at opdatere og se om der er kommet nyt bud.

Eksempel:
Hvis auktionen over en vare er sat til at lukke kl. 13:00 og der bliver lagt et bud kl 12:55, så udsættes lukketiden til kl. 13:05. Hvis der bydes igen kl. 13:03, udvides tiden igen med 10 minutter til kl. 13:13 o.s.v. Det gælder for alle varer i kataloget. Tip: filtrer kataloget og få bedre overblik over dine varer med Bid Manager funktionen.

Salær og moms
Dit bud tillægges salær (16%) og moms (25%).
Eksempel:
Køber du en vare til 1.000,00 kr, tillægges
16% salær = 160,00 kr, i alt kr. 1160 samt
25% moms af 1160 kr, = 290,00 kr
Altså total 1450,00 inkl. salær og moms

Regnestykke inkl. salær eks. moms: Bud * 1,16
Regnestykke inkl. salær og moms: Bud * 1,16 * 1,25

Efter du vinder, fremsendes faktura

Auktionen er slut, når alle katalognumre er slut. Der eftersendes herefter en faktura pr. mail på de katalognumre, som du er højest byder på. Bemærk at denne fakturaer først sendes i løbet af eftermiddagen - og ikke nødvendigvis lige efter en sluttet auktion.

Når du modtager en mail med faktura, bedes du læse mailen grundigt.

Fakturaen skal betales Netto Kontant med bankoverførsel som udgangspunkt. Ved nogle auktioner kan du desuden betale med dankort eller kontant ved afhentning, såfremt det samlede beløb er under 7.500,00 kr.

Vare(r) afhentes på lokationen

Det er vigtigt, at du afhenter dine varer inden for det angivet udleveringstidsrum. Dette er angivet under hver auktion, under information.

Det letter ekspeditionstiden, hvis du medbringer faktura og eventuelt betalingskvittering. Du kan finde betalingskvittering inde på din konto under “mine bilag“. (Vi tjekker indbetalinger dagligt, hver morgen)

Sådan sælger du

Kontakt KJ Auktion med det du har til salg

KJ Auktion sælger primært varer, som henvender sig til den professionelle del af markedet (metal, træ, byggeri/anlæg, landbrug). Skal du have ryddet op eller har du varer i overskud, så er KJ online auktion en effektiv og hurtig måde at få omsat varerne til kontanter. Salget foregår som hovedregel fra sælgers plads. Vi vil nok spørge dig hvad du ønsker at sælge og hvor hurtigt du ønsker salget skal ske. Måske kan du sende en mail med billeder og tekst, men ellers kontakt os pr. telefon: Martin, tlf. 53 55 98 53, mm@kjauktion.dk eller
Karsten, tlf. 20 72 28 89, km@kjauktion.dk

Varene kommer på samle- eller egenauktion

Måske har du nok til en selvstændig auktion, men hvis ikke har vi altid mulighed for at sætte til salg på en online samleauktion. Hvis du har mange varer og en vis værdi, kommer vi og laver katalog. Dvs. at vi klargør varerne til auktion med opstilling, rengøring eller andet. Dernæst tager vi billeder og skriver teksten, lægger det på nettet og starter auktionen. Vi drøfter også tid for eftersyn og udlevering, hvor vi kommer til dig.

Hvis du ikke har nok til en selvstændig auktion, så kan du måske sende os tekst og billeder, tage mod kunder til eftersynet og udlevere varen efterfølgende. Du får en login, der giver dig mulighed for at følge auktionen undervejs og se status for salg og betaling efter auktionen.

Før auktionen igangsættes, udfærdiges kontrakt som inkluderer sælgersalær og betingelser.

Auktionen køres og afsluttes

Typisk går der ca. 3 uger fra auktionen er lagt op til den slutter. I starten er der måske ikke åbnet for bud. Det giver dig mulighed for at kontrollere kataloget og om nødvendigt rette det til, hvor det måtte være nødvendigt, inden der åbnes for bud. Når auktionen slutter kontakter vi pr. mail vindende bydere, som betaler på vor konto enten ved bankoverførsel eller på auktionsstedet, hvis vi selv udleverer. Udlevering er normalt en eller to dage. Kunderne medbringer dokumenter eller vi tjekker online betalingsstatus og faktura. Hvis varen ikke allerede er betalt, så betaler kunderne ved afhentning. Hvis ud selv udleverer skal køberne have betalt ved bankoverførsel inden afhentning.

Auktionen afregnes og pengene overføres til dig

Ca. 12 hverdage efter auktionen er normalt alle varer betalt og hentet. Vi udsteder så en kreditnota til dig, som indeholder en specifikation for hver vare, totaler for budsum, salær og moms samt forskellen mellem budsum og salær (afregningsbeløbet) med og uden moms.