Privatlivspolitik

Oversigt:

  1. Ejeroplysninger
  2. Hvad er Cookies?
  3. Sådan sletter eller blokerer du for cookies
  4. Formål med cookies på vores website
  5. Google Analytics
  6. Brug af personoplysninger

 

1. Ejeroplysninger

KM Handel / KJ Auktion
Møllegårdsvej 1
4270 Høng
Telefon: +45 20722889
Email: km@kjauktion.dk

CVR:  64246453

2. Hvad er cookies?
En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

3. Sådan sletter eller blokerer du for cookies
Hvis du vil slette eller blokere cookies kan du hente vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

4. Formål med cookies på vores website:

  • Auktionssystemet kan huske dine indstillinger
  • Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site.
  • Vi kan analysere om hjemmesiden har en hensigtsmæssig opbygning, så besøgende har nemt ved at navigere rundt på siden

Sitet anvender cookies fra følgende tredjeparter, der har adgang til de pågældende cookies:

5. Google Analytics
Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet. I den forbindelse bliver kundeID oplyst, men ikke kundedata.

Instruktion i fravalg af cookies fra Google Analytics kan du finde her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

6. Brug af personoplysninger
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, telefonnummer samt firmadata, hvis du har valgt at oprette en firmakonto. Hvis du er sælger, har vi også brug for et bankkontonummer.

Personoplysninger bruges for at kunne byde på www.kjauktion.dk. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet.

1.           Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registeret om dig, skal du logge på og vælge Min konto. Her kan du se dine stamdata. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du redigere og gemme dem på ny. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer, der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

2.           Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang. Auktionsbetingelserne indeholder oplysninger om ansvarlige for datasikkerheden på KJ Auktion. Vi kan ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. KJ Auktion kan blokere for din adgang til at logge på, hvis du har misligholdt auktionsbetingelserne. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.