Beskrivelse af ikoner  

Aktuelle auktioner
Her kan du finde alle aktuelle auktioner

På denne side finder du vores oversigt over vores aktuelle auktioner. Her kan du både finde information om adresse, produkter og tidspunkt for auktionens ophør. Som det fremgår af vores oversigt, kan du desuden finde auktioner i hele landet, med varer fra en lang række industrier og brancher - fra landbrug, jern- og metalindustri, til design, træindustri og meget mere. For mere information vedrørende fremgangsmetode for både sælger og køber, kan vi anbefale at du klikker på vores ”info” fane. Derudover er du meget velkommen til at kontakte os direkte, skulle du have spørgsmål. Send en e-mail til km@kjauktion.dk eller ring på telefon 20 72 28 89.

Forrige 
Side 1 
Næste
Åben for bydning

Auktion 500 - Online auktion

Begynder at lukke 23.09.2017 13.00

Østerbro 44, 5000 Odense C.

Åben for bydning

Auktion 499 - Online auktion

Begynder at lukke 27.09.2017 13.00

Forskellige adresser, se venligst katalog

Åben for bydning

Auktion 498 - Online auktion

Begynder at lukke 28.09.2017 13.00

Bemærk! forskellige adresser Der er kun truck i Langeskov til læsning

Åben for bydning

Auktion 501 - Online auktion

Begynder at lukke 30.09.2017 13.00

Vordingborgvej 216 4682 Tureby

Åben for bydning

Auktion 503 - Online auktion

Begynder at lukke 03.10.2017 13.00

Korshøjvej 2, 8600 Silkeborg

Forrige 
Side 1 
Næste

Som køber har du flere muligheder når du ønsker at byde. Du bestemmer selv om du vil byde næste minimumsbeløb eller komme med et maks. bud. Systemet vil naturligvis altid byde mindst muligt for dig så du undgår at betale overpris. Efter auktionens ophør vil du i løbet af eftermiddagen få tilsendt en faktura via mail, der består af de katalognumre du er højest byder på. Produkterne afhentes generelt på lokationen, da salgene hovedsageligt foregår fra sælgers plads.

Er du interesseret i at sælge, er vi selvfølgelig meget interesserede i at hjælpe dig med at komme i gang. Har du tilstrækkeligt med produkter og værdi, vil vi aflægge dig et besøg for at assistere med opstilling, rengøring, m.m. Har du ikke nok varer til en selvstændig auktion, er vi altid glade for at inkludere dem i en online samleauktion. I den forbindelse anbefaler vi at du sender en mail med billeder og tekst. Du vil modtage et login så du kan følge med hele vejen - fra salg til betaling.

KJ Auktion er den ideelle partner for dig der er interesseret i maskinauktioner, samt køb og salg af driftsaktiver. Vi er salgsrepræsentant i Skandinavien for GoIndustry-DoveBid Ltd. Plc. ( www.go-dove.com) og har derfor ikke bare et stærkt greb om det danske marked, men også en markant tilstedeværelse på den internationale scene. Vores forretningsområde spænder over en bred vifte af industrier, fra den grafiske og kemiske, til fødevareindustrien og entreprenørindustrien. Skal du for eksempel have solgt dine gravemaskiner eller rendegravere, eller er du på udkig efter transportbånd, vejtromler eller læssemaskiner, er du kommet til det rette sted. Du kan desuden ofte finde en lang række landbrugsmaskiner, herunder både traktorer, mejetærskere, kornvogne, møgspredere, slamsugere, såmaskiner, sprøjtere og meget, meget mere. Se nærmere på dine muligheder her på siden eller kontakt os hvis du er interesseret i at sælge.