Auktioner på vej

Hold jer opdateret på vores hjemmeside, da der løbende vil komme nye auktioner tilgængelige. Lige nu er der 2 auktioner på vej, fra vores adresse i Hou, både en klassisk konkursauktion med spændende byggematerialer og el-værktøj, men også en kunstauktion, der byder på alskens kunst.
Auktions ansvarlig: Christian Poulstrup, tlf: 20302047

Auktion over diverse konkursboer, 4-Søjlet lift, termobehandlede terrasser, Claes, Audi, m.v. 9370 H
Auktion 915

Rigtig fin konkursauktion, over diverse konkursboer. Der er eksempelvis en traktor fra et nedlagt kvæglandbrug. en 4-søjlet lift fra et autoværksted, derudover findes det meste af de essentielle dele fra selvsamme autoværksted længere nede på selvsamme auktion. Hop ind og kig. Der er noget for enhver.
Auktions ansvarlig: Christian Poulstrup, Tlf: 20302047

Da bygninger er solgt hos Nordjyllands Industri Service, holdes der auktion over maskiner, svejsere,
Auktion 913

Super flot konkursauktion over diverse svejsere, industrimaskiner, jern og meget andet. Denne auktion byder på lidt af hvert, og private såvel som erhvervsdrivende vil helt sikkert kunne finde noget spændende på denne.
Auktions ansvarlig: Jens Poulstrup, Tlf: 51648811

Konkurs auktion over Jags-Silkeborg.dk ApS, 8632 Lemming
Auktion 916

Auktion over konkursramt bilforhandler. Da det er en Jaguar forhandler vil der være mulighed for at købe en sådan, samt diverse reservedele til disse, men det er ikke alt. Den byder også på diverse biler af andre mærker, samt et flot værksted fyldt med alt det nødvendige.
Auktions ansvarlig: Jens Poulstrup, Tlf: 51648811

Konkursauktion over fitness supply, 9370 Hou
Auktion 912

Spændende auktion over diverse fitness udstyr, samt macbook, iMac, poolbord, billiardbord, palle løfter, pallereoler. Kort sagt, hvis ikke du er til fitnessmaskiner, vil der helt sikkert stadig være noget spændende til dig. Hop ind og tjek auktionen ud.
Auktions ansvarlig: Christian Poulstrup, Tlf: 20302047

Samleauktion over vin og champagne, 9370 Hou/Hals
Auktion 914

Spændende vin og champagne auktion, der råder over vin og champagne i diverse kalibre både smags og prismæssigt. Der forefindes alt fra rødvin til rosé. Verdenskortet er også godt besøgt da vinenes nationaliteter både tæller, Fransk, Italiensk, Spansk, Amerikansk og Chilensk. Kort sagt, der vil være noget for enhvers smag. Hop ind og se om ikke også der er noget der falder jeres smag.
Auktions ansvarlig: Christian Poulstrup, tlf: 20302047

Samleauktion over træ, møbler, trailere, computere m.v. 9370 Hou
Auktion 908

På denne auktion kan du igen finde de utroligt flotte terrasse planker som vi før har solgt. Samtidig er der også både biler, en redskabsærer en super flot båd og en masse elektronik. Kig ind og se hvad vi har valgt at fremhæve for jer.
Auktions ansvarlig: Christian Poulstrup, tlf: 20302047

Spændende auktioner på vores adresse i Hou

Hold jer til her på siden. For der vil om ikke så længe blive lagt hele 2 auktioner op fra vores adresse i Hou. Den ene er en klassisk samleauktion som i kender dem. Den anden er en auktion udelukkende med fitness udstyr fra et konkursbo. Denne byder på en masse SPRITNYT udstyr. Så som sagt hold jer til, og hvis i har spørgsmål, så kontakt os. Auktions ansvarlig: Christian Poulstrup, Tlf: 20302047

Overskuds auktion over diverse maskiner, materialer mv. ved tømrervirksomhed, 9220 Aalborg
Auktion 910

Spændende overskudsauktion over diverse tømrerartikler. Der kan findes alt fra fuldt funktionelle maskiner, til diverse byggematerialer. Tag et kig på auktionen, og mon ikke du også finder noget der frister.
Auktions ansvarlig: Mads Undall Andersen, Tlf: 53559853

Konkurs auktion over Thorøs Skade- og Marineservice ApS, 9900 Frederikshavn
Auktion 911

Spændende auktion, fyldt med rengøringsmaskiner, samt fadølsanlæg, softicemaskine og en lille Mercedes. Derudover forefindes der også en mandskabsvogn i pæn stand.
Auktions ansvarlig: Jens Poulstrup Nielsen, Tlf: 51648811

Ophørsauktion over Autoværksted, 9700 Brønderslev
Auktion 906

Auktion over diverse fine maskiner fra et autoværksted. Her på auktionen kan du finde en masse gode og velholdte maskiner. Hvis man Amatørmekaniker går rundt med tanken om at købe lidt maskineri til garagen burde man helt bestemt tage et kig på denne auktion.
Auktions ansvarlig: Jens Poulstrup, 51648811

Auktion over byggematerialer, elværktøj mv. 9320 Svenstrup J
Auktion 905

Auktion der byder på en masse forskellige byggematerialer af høj kvalitet, værktøj og meget mere. Auktionen har en masse spændende at byde på og helt klart værd at tage et kig på
Auktions ansvarlig: Mads Undall Andersen, 53559853

Overskuds auktion over diverse køkkenmaskiner, 7100 Vejle
Auktion 904

Auktion over diverse køkkenmaskiner. Til dig der går og mangler udstyr til dit køkken. Både til amatør- og professionelle køkkener kan du finde udstyr der kan udvide eller opgradere dit køkken.
Auktions ansvarlig: Jens Poulstrup, 51648811

Ophørsauktion over Vester Hassing Kro, 9310 Vodskov
Auktion 902

Auktion med diverse køkkenmaskiner. Kroen har været i brug, og dermed også maskinerne, helt indtil Covid ramte Danmark første gang.
Den byder på alt fra industriovn til galvaniseret trappe i stål.
Så det vil helt sikkert være muligt for enhver at finde noget spændende på denne auktion.
Auktions ansvarlig: Mads Undall Andersen, 53559853

Samleauktion over Mercedes, Toyota, Jeep, sakselift og meget andet, 9370 Hou
Auktion 896

Super flot auktion, hvor du kan finde alt fra flotte Mercedeser, diverse el-værktøj fra en konkursramt tømmerhandel. En rigtig fin Massey Ferguson 35 fra mellem 1955 og 1965. Og en helt masse andet.
Auktions ansvarlig: Christian Poulstrup, 20302047