Aktuelle auktioner
Her kan du finde alle aktuelle auktioner

På denne side finder du vores oversigt over vores aktuelle auktioner. Her kan du både finde information om adresse, produkter og tidspunkt for auktionens ophør. Som det fremgår af vores oversigt, kan du desuden finde auktioner i hele landet, med varer fra en lang række industrier og brancher - fra landbrug, jern- og metalindustri, til design, træindustri og meget mere. For mere information vedrørende fremgangsmetode for både sælger og køber, kan vi anbefale at du klikker på vores ”info” fane. Derudover er du meget velkommen til at kontakte os direkte, skulle du have spørgsmål. Send en e-mail til [email protected] eller ring på telefon 98 75 00 10.

Som køber har du flere muligheder når du ønsker at byde. Du bestemmer selv om du vil byde næste minimumsbeløb eller komme med et maks. bud. Systemet vil naturligvis altid byde mindst muligt for dig så du undgår at betale overpris. Efter auktionens ophør vil du i løbet af eftermiddagen få tilsendt en faktura via mail, der består af de katalognumre du er højest byder på. Produkterne afhentes generelt på lokationen, da salgene hovedsageligt foregår fra sælgers plads.

Er du interesseret i at sælge, er vi selvfølgelig meget interesserede i at hjælpe dig med at komme i gang. Har du tilstrækkeligt med produkter og værdi, vil vi aflægge dig et besøg for at assistere med opstilling, rengøring, m.m. Har du ikke nok varer til en selvstændig auktion, er vi altid glade for at inkludere dem i en online samleauktion. I den forbindelse anbefaler vi at du sender en mail med billeder og tekst. Du vil modtage et login så du kan følge med hele vejen - fra salg til betaling.

KJ Auktion er den ideelle partner for dig der er interesseret i maskinauktioner, samt køb og salg af driftsaktiver. Vi er salgsrepræsentant i Skandinavien for GoIndustry-DoveBid Ltd. Plc. ( www.go-dove.com) og har derfor ikke bare et stærkt greb om det danske marked, men også en markant tilstedeværelse på den internationale scene. Vores forretningsområde spænder over en bred vifte af industrier, fra den grafiske og kemiske, til fødevareindustrien og entreprenørindustrien. Skal du for eksempel have solgt dine gravemaskiner eller rendegravere, eller er du på udkig efter transportbånd, vejtromler eller læssemaskiner, er du kommet til det rette sted. Du kan desuden ofte finde en lang række landbrugsmaskiner, herunder både traktorer, mejetærskere, kornvogne, møgspredere, slamsugere, såmaskiner, sprøjtere og meget, meget mere. Se nærmere på dine muligheder her på siden eller kontakt os hvis du er interesseret i at sælge.