Vigtig Information om COVID-19

Vi tager situationen med COVID-19 meget alvorligt og følger derfor også regeringen og politiets anvisninger i forbindelse med udleveringer, Eftersyn besøg og afleveringen af varer hos KJ Auktion

Udleveringer:

Som gældende for alt andet i denne tid skal du såfremt du står i kø holde 2 meters afstand til den næstkommende person i køen, dette vil også være mærket op i gulvet. Der vil være håndsprit, Nitril handsker og Masker stående til fri afbenyttelse for kunderne. Alle KJ Auktions medarbejdere bærer altid handsker når de håndterer varer og Af spritter hænder og handsker hver halve time.

  1. Du skal henvende dig på udleveringskontoret hvor du afgiver dit faktura nr, og hvilken bil du er ankommet i.
  2. KJ Auktions personale henter varen til dig og sætter den ud til din bil hvorfra vi enten læsser med truck eller du kan læsse det ind i bilen.
  3. Vi gør opmærksom på, at kan det ikke læsses med truck er det dit ansvar at løfte det ind i bilen. Når varen er læsset er det vigtigt at komme afsted igen, der vil på udleveringsdagen altså ikke være mulighed for at besigtige andre aktive auktioner.

Eftersyn:

Der vil kun være mulighed for at maksimalt 10 personer er til eftersyn ad gangen, dette kan skabe kø, da der også vil være personale til stede i hallen der skal medregnes. Aktive auktioner på strandvejen 163 Hou Hals vil der løbende være mulighed for eftersyn mellem 08.00 – 16.00 hvor at der er mulighed for at besigtige varerne såfremt der er mindre end 10 personer i hallen, ellers må man vise tålmodighed og forståelse for situationens alvor.

Generelle besøg, eller aflevering af varer.

Såfremt det er muligt skal man blive i sin bil og vente på at en personale medarbejder kommer ud til dig. Hvis ventetiden bliver for lang er du velkommen til at ringe til Christian på 24906212, Gør venligst materiale om varerne og lignende klar hjemmefra give oplysninger om kundenummer, osv. Fra bilen.