COVID-19 hos KJ Auktion

Vi tager situationen med COVID-19 meget alvorligt og følger derfor også regeringen og politiets anvisninger i forbindelse med udleveringer, eftersyn og afleveringen af varer hos KJ Auktion.

Udleveringer:

Som gældende for alt andet i denne tid skal du såfremt du står i kø, holde 2 meters afstand til den næstkommende person i køen. Der vil være håndsprit stående til fri afbenyttelse for kunderne. Alle KJ Auktions medarbejdere spritter hænderne grundigt af, og benytter sig af mundbind.

  1. Du skal henvende dig på udleveringskontoret, hvor du afgiver dit faktura nummer
  2. KJ Auktions personale henviser/henter/finder din varer til dig, hvis det er nødvendigt. Og løfter den gerne ud til din bil – hvis det er ønsket.
  3. Vi gør opmærksom på, at kan det ikke læsses med truck er det dit ansvar at løfte det ind i bilen. Når varen er læsset, er det vigtigt at komme afsted igen, der vil på udleveringsdagen altså ikke være mulighed for at besigtige andre aktive auktioner.

Eftersyn:

Der vil kun være mulighed for at maksimalt 10 personer er til eftersyn ad gangen, dette kan skabe kø, da der også vil være personale til stede i hallen der skal medregnes.
Aktive auktioner på strandvejen 163, Hou/Hals vil der løbende være mulighed for eftersyn mellem 08.00 – 16.00 hvor at der er mulighed for at besigtige varerne såfremt der er mindre end 10 personer i hallen, ellers må man vise tålmodighed og forståelse for situationens alvor.

Generelle besøg, eller aflevering af varer I Hou.

Såfremt der befinder sig under 10 personer i hallen, er det lovligt at besigtige varerne alle hverdage – HVIS man gør brug af mundbind/anden form for maske - og holder god afstand. Gør venligst materiale om varerne og lignende klar hjemmefra, så der kan oplyses kundenummer/faktura nummer ved udlevering.