Online auktioner Fyn

Velkommen til vores oversigt over online auktioner på Fyn. Hvad end du er interesseret i maskinauktioner eller andre driftsaktiver så kan vi med garanti sætte dig i kontakt med den rette køber eller sælger. Hos KJ Auktion kan du blandt andet finde gode handler fra landbruget, fødevareindustrien, træ-, jern-, og metalindustrien og meget mere. Beskæftiger du dig for eksempel med landbrug, kan du ofte finde salg af billige møgspredere, slamsugere, traktorer, mejetærskere, såmaskiner, jordfræsere, med mere. Fra fødevareindustrien byder vi jævnligt på både induktionsovne, industrikøkkener, rustfri borde, komfurer, kødhakkere, pakkemaskiner, vakuumpakkere og industriopvaskere. Uanset om du skal sælge dine båndsave, drejebænke eller svejsere og hvad end du skal investere i nye gravemaskiner, transportbånd eller havemaskiner, er det her du finder en god handel på Fyn.

Er du sælger så kan vi altid hjælpe dig med finde den helt rigtige køber. Har du nok varer til en selvstændig auktion, vil vi personligt møde op og assistere med rengøring, opstilling og mere. Har du et mindre antal varer, vil vi i stedet inkludere dem i en såkaldt online samleauktion. Her anbefaler vi at du sender os en mail med billeder af udvalget og eventuelt tekstbeskrivelser. Vi sørger naturligvis for at du kan følge med i handelen - hele vejen fra salg til afregning.

Som køber kan du enten vælge at byde et maks. bud, eller byde det næste minimumsbeløb. Uanset præference, vil vores system dog automatisk byde den lavest mulige pris, for at du kan spare så meget som muligt på dit køb. Du vil modtage din faktura på katalognumrene som du har været højeste byder på og varerne kan herefter afhentes hos sælger.

Klik på vores ’info’ fane hvis du er i tvivl om proceduren, eller kontakt vores kundesupport ved at sende en mail til [email protected] eller ringe på telefon 20 72 28 89. Vi er altid glade for at kunne hjælpe dig med at gøre salg og køb så let og overskueligt som muligt.


Deltag i auktioner hos KJ Auktion

  • Udlevering indenfor 1-2 hverdage
  • Kun 16% købersalær
  • Ingen faste beløb pr. Katalognummer
  • Adgang til verdens største salgskanal for brugte maskiner
  • Skandinavisk repræsentant for Goindustry-Dovebid
Opret bruger nu

Mange spændende auktioner hos KJ Auktion

KJ Auktion er også en af de billigste af landets auktionsfirmaer. Hos KJ Auktion betaler du kun 16% i købersalær. Du betaler heller ikke faste beløb pr. katalognummer, som du også opleverer hos andre auktionsfirmaer.

Vi har måske Danmarks billigste sælgersalærer

En af grundene til det er, at vi udelukkende bruger online auktioner. Vi har fokus på omkostningsstyring og det er til ganv for både køber og sælger.