Online auktioner - Midtjylland

På denne side ser du alle vores online auktioner i Midtjylland. Du kan holde øje med den eksakte dato og lokation for salget, og hvad end du er køber eller sælger, har det aldrig været nemmere. Du kan finde auktioner i Midtjylland med udgangspunkt i mange forskellige brancher, herunder elektronik- og plastikindustrien, fødevare- og landbrugsindustrien, og meget mere. Er du fra entreprenørbranchen så kan du for eksempel ofte både finde gravemaskiner, rendegravere, læssemaskiner, transportbånd, vejtromler, minigravere, m.m. Skal du af med din slamsuger, såmaskine, græsvogn, kornvogn, mejetærsker, traktor eller andre maskiner fra landbruget, kan vi også i den forbindelse hjælpe dig med at finde købere.

Som sælger bedes du kontakte os via mail og sende billeder af produkterne, samt tekstbeskrivelse hvis du synes. Vi sætter naturligvis gerne til salg online hvis du ikke har tilstrækkeligt med varer til en selvstændig auktion. Vi sender dig et login så du har mulighed for at følge med i status og betaling for salg. Typisk vil der gå cirka 12 hverdage efter salget før alle varer er betalt og afhentet.

Når du som kunde ønsker at byde på varer i Midtjylland, har du hos KJ Auktion flere muligheder. Du kan både byde såkaldt næste minimumsbeløb, eller indtaste et maks. bud. Vores system byder dog automatisk mindst muligt for dig, for at sikre den bedst mulige pris. Efter auktionens ophør modtager du en faktura via mail, med katalognumrene som du har budt højest på, hvorefter varerne kan afhentes på lokationen.

Fra træindustri og landbrug, til møbler og elektronik - uanset dine ønsker for slag og køb, kan du hos KJ Auktion uden tvivl finde den rette løsning. Er du i tvivl om dine muligheder eller fremgangsmetoden, kan du med fordel klikke på vores ”info” fane, eller kontakte os direkte på mail eller telefon. Ring til 20 72 28 89 eller send en mail til [email protected].