Online auktioner - Nordjylland

Her på siden finder du en oversigt med vores online auktioner i Nordjylland. Hos KJ Auktion kan du altid finde en god handel i dit nærområde, med udgangspunkt i en lang række forskellige industrier, fra fødevare-, entreprenør- og landbrugsindustrien, til træ-, jern- og metalindustrien. Vi har gjort det nemt og overskueligt for både sælgere og købere, og vi kan garanteret hjælpe dig med den rette handel, uanset interesse.

Er du fra jern- og metalbranchen, kan du blandt andet ofte finde billige generatorer, kompressorer, maskinsakse, slibemaskiner, boremaskiner, svejsere, kantbukkere og meget mere. Er det fødevareindustrien der har interesse, kan vi lokke med gode handler på blandt andet rustfri borde, komfurer, opvaskere, kødhakkere og endda hele industrikøkkener. I landbrugsafdelingen har vi ofte både traktorer, mejetærskere, kornvogne, græsvogne, møgspredere, slamsugere, såmaskiner, jordfræsere, frontlæssere, gylleudlæggere og meget mere. Dette er blot nogle få eksempler på hvad du kan finde vores Nordjylland sektion og vi lægger hyppigt nye salg på siden.

Er du køber og kunne du tænke dig at byde, har du både mulighed for at byde næste minimumsbeløb og indtaste et maks. bud. Systemet vil dog altid byde det mindst mulige beløb på dine vegne. Efter auktionen afslutning vil du modtage en mail med en faktura på samtlige katalognumre du er højest byder på og varerne kan derefter modtages fra lokationen. Er du derimod sælger, vil vi bede dig kontakte os og eventuelt sende en mail med billeder af varerne. Har du nok varer til en selvstændig auktion, vil denne typisk foregå fra sælgers plads, men har du ikke nok så er vi naturligvis altid glade for at sætte til salg online. Har du spørgsmål angående procedure eller andet, er vi altid glade for at høre fra dig. Du er velkommen til at sende os en mail på [email protected] eller ringe på telefon 20 72 28 89.


Deltag i auktioner hos KJ Auktion

  • Udlevering indenfor 1-2 hverdage
  • Kun 16% købersalær
  • Ingen faste beløb pr. Katalognummer
  • Adgang til verdens største salgskanal for brugte maskiner
  • Skandinavisk repræsentant for Goindustry-Dovebid
Opret bruger nu

Mange spændende auktioner hos KJ Auktion

KJ Auktion er også en af de billigste af landets auktionsfirmaer. Hos KJ Auktion betaler du kun 16% i købersalær. Du betaler heller ikke faste beløb pr. katalognummer, som du også opleverer hos andre auktionsfirmaer.

Vi har måske Danmarks billigste sælgersalærer

En af grundene til det er, at vi udelukkende bruger online auktioner. Vi har fokus på omkostningsstyring og det er til ganv for både køber og sælger.