Online auktioner Sjælland

Her ser du vores online auktioner på Sjælland. Hos KJ Auktion spænder vores forretningsområde over en lang række forskellige industrier - lige fra den kemiske og elektroniske, til landbrug, jern- og metal og fødevareindustrien. Uanset om du skal bruge en ny traktor, læssemaskine, svejser, boremaskine, båndsav, drejebænk, industrikøkken, kødhakker, gravemaskine, rendegraver eller bobcat, er du derfor kommet til det rette sted. Vores udvalg består af alt fra malerier, møbler og vakuumpakkere, til transportbånd, slibere og kompressorer, og både som køber og sælger får du en masse fordele hos os.

Er du køber og vil du byde på nogle varer på Sjælland så har du flere forskellige valgmuligheder. Du kan enten byde næste minimumsbeløb eller indtaste dit maks. bud. Systemet vil automatisk byde mindst muligt for dig så du aldrig behøver at betale overpris. Når auktionen er færdig, vil vi sende en faktura til din e-mail adresse med de katalognumre du har været højeste byder på. Herefter er det bare med at afhente produkterne på lokationen, der som oftest vil være sælgers plads.

Er du sælger vil vi komme på besøg for at hjælpe med blandt andet opstilling og rengøring, såfremt at du har tilstrækkeligt med værdi. Har du ikke nok værdi eller produkter til en selvstændig auktion, vil vi naturligvis altid tilbyde at inkludere dine varer i en online samleauktion. Her anbefales det at sende os en mail med billeder og tekst, for at sikre de bedst mulige salgsvilkår. Du har altid mulighed for at følge med i processen, lige fra det første salg til den endelig betaling.

Hos KJ Auktion er vi altid glade for at hjælpe vores brugere med at finde den bedst mulige handel på Sjælland. Har du i den forbindelse spørgsmål til fremgangsmetode, betalingsordninger eller andet, er du mere end velkommen til at kontakte os. Send en mail til [email protected] eller ring på telefon 20 72 28 89.


Deltag i auktioner hos KJ Auktion

  • Udlevering indenfor 1-2 hverdage
  • Kun 16% købersalær
  • Ingen faste beløb pr. Katalognummer
  • Adgang til verdens største salgskanal for brugte maskiner
  • Skandinavisk repræsentant for Goindustry-Dovebid
Opret bruger nu

Mange spændende auktioner hos KJ Auktion

KJ Auktion er også en af de billigste af landets auktionsfirmaer. Hos KJ Auktion betaler du kun 16% i købersalær. Du betaler heller ikke faste beløb pr. katalognummer, som du også opleverer hos andre auktionsfirmaer.

Vi har måske Danmarks billigste sælgersalærer

En af grundene til det er, at vi udelukkende bruger online auktioner. Vi har fokus på omkostningsstyring og det er til ganv for både køber og sælger.