Online auktioner - Sønderjylland

Skal du af med nogle landbrugsmaskiner eller leder du efter udstyr til din virksomhed så er vores online auktioner i Sønderjylland bestemt værd at kigge nærmere på. Hos KJ Auktion har du altid mulighed for at slå en god handel af, uanset om du er fra fødevareindustrien, landbruget eller noget tredje. Arbejder du med træ kan vi blandt andet lokke med gode handler på båndsave, drejebænke, pressere, fræsere, slibere og meget meget mere. Til landbruget har vi ofte både købere og sælgere af traktorer, frontlæssere, såmaskiner, slamsugere, gylleudlæggere, mejetærskere og græs- og kornvogne. Du kan også finde driftsmaskiner og udstyr fra jern- og metalindustrien, som for eksempel svejsere, slibemaskiner, kantbukkere, stansemaskiner, CNC maskiner, kompressorer, med mere. Uanset dine behov så har vi garanteret lige det, du søger i Sønderjylland.

Kunne du tænke dig at sætte dine varer til salg hos KJ Auktion, er vi naturligvis altid glade for at høre fra dig. Vi vil aflægge dig et besøg for at hjælpe med opstilling, rengøring og mere. Har du ikke nok at sælge til at kvalificere til en selvstændig auktion, vil vi meget gerne gøre dine varer til en del af en online samleauktion. Her vil vi bede dig sende en mail med billeder af produkterne, samt eventuelle tekstbeskrivelser af dit udvalg. Vi sender dig et login så du kan følge med i alt, fra salg til betaling.

Er du køber, har du flere måder at både på. Du kan både byde næste minimumsbeløb og komme med et maks. bud. Når auktionen er slut, vil du i løbet af eftermiddagen modtage en faktura via mail, med en oversigt over de katalognumre du har været højeste byder på. Herefter kan produkterne afhentes fra sælgers plads. Har du spørgsmål til procedurerne for salg og køb i Sønderjylland, er du altid meget velkommen til at ringe til os på telefon 20 72 28 89 eller sende en mail til [email protected].


Deltag i auktioner hos KJ Auktion

  • Udlevering indenfor 1-2 hverdage
  • Kun 16% købersalær
  • Ingen faste beløb pr. Katalognummer
  • Adgang til verdens største salgskanal for brugte maskiner
  • Skandinavisk repræsentant for Goindustry-Dovebid
Opret bruger nu

Mange spændende auktioner hos KJ Auktion

KJ Auktion er også en af de billigste af landets auktionsfirmaer. Hos KJ Auktion betaler du kun 16% i købersalær. Du betaler heller ikke faste beløb pr. katalognummer, som du også opleverer hos andre auktionsfirmaer.

Vi har måske Danmarks billigste sælgersalærer

En af grundene til det er, at vi udelukkende bruger online auktioner. Vi har fokus på omkostningsstyring og det er til ganv for både køber og sælger.