Arbejder du i træindustrien så vil du garanteret kunne få gavn af en billig båndsav i rigtig god kvalitet. Derfor kan vi anbefale at du tager et kig på vores mange driftsaktiver, konkursauktioner og flyttesalg, her på denne side. Hos KJ Auktion har du både mulighed for at sælge og købe billige båndsave og fremgangsmetoden er både enkel og hurtig. Er du sælger så skal du blot sende os en mail, gerne med billeder af dine produkter og eventuel beskrivelse af varerne. Har dine produkter tilstrækkelig værdi, kan vi endda komme på besøg og hjælpe med rengøring, opstilling og generel vejledning. Du kan derudover følge med i hele processen, fra auktionens start til det endelige salg, ved hjælp af et login. Er du derimod køber, bestemmer du selv og du vil byde det næste minimumsbeløb eller om du hellere vil komme med et maks. bud. Er du i tvivl angående processen, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. 


Deltag i auktioner hos KJ Auktion

  • Udlevering indenfor 1-2 hverdage
  • Kun 16% købersalær
  • Ingen faste beløb pr. Katalognummer
  • Adgang til verdens største salgskanal for brugte maskiner
  • Skandinavisk repræsentant for Goindustry-Dovebid
Opret bruger nu

Mange spændende auktioner hos KJ Auktion

KJ Auktion er også en af de billigste af landets auktionsfirmaer. Hos KJ Auktion betaler du kun 16% i købersalær. Du betaler heller ikke faste beløb pr. katalognummer, som du også opleverer hos andre auktionsfirmaer.

Vi har måske Danmarks billigste sælgersalærer

En af grundene til det er, at vi udelukkende bruger online auktioner. Vi har fokus på omkostningsstyring og det er til ganv for både køber og sælger.