Biler 

Her hos KJ Auktion kan du ikke bare finde maskinauktioner, men også bilauktioner - både i form af konkursaktioner, flyttesalg og samleauktioner. Du kan finde auktioner med biler fra alle de kendte mærker og hvad end du kunne tænke dig en ny model i god stand eller en ældre og mere billig bil, kan vi varmt anbefale et kig på vores auktioner. Du kan finde auktioner overalt i landet så uanset hvor du bor, kan du garanteret finde en tæt på dig. Har du brug for yderligere information i forhold til fremgangsmetode for sælger eller køber, kan du læse mere under vores ”info” fane. Har du spørgsmål angående processen og brug for at snakke med en af vores medarbejdere, er vi altid glade for at høre fra dig. Du er både velkommen til at sende en mail til [email protected] og til at ringe på telefon 20 72 28 89.


Deltag i auktioner hos KJ Auktion

  • Udlevering indenfor 1-2 hverdage
  • Kun 16% købersalær
  • Ingen faste beløb pr. Katalognummer
  • Adgang til verdens største salgskanal for brugte maskiner
  • Skandinavisk repræsentant for Goindustry-Dovebid
Opret bruger nu

Mange spændende auktioner hos KJ Auktion

KJ Auktion er også en af de billigste af landets auktionsfirmaer. Hos KJ Auktion betaler du kun 16% i købersalær. Du betaler heller ikke faste beløb pr. katalognummer, som du også opleverer hos andre auktionsfirmaer.

Vi har måske Danmarks billigste sælgersalærer

En af grundene til det er, at vi udelukkende bruger online auktioner. Vi har fokus på omkostningsstyring og det er til ganv for både køber og sælger.