På denne side kan du se nærmere på alle vores boremaskine auktioner. Vi tilbyder maskinauktioner, konkursaktioner, flyttesalg og samleauktioner med billigt udstyr fra jern- og metalindustrien, fra de mest populære mærker på markedet og i den forbindelse er vores boremaskiner bestemt ingen undtagelse. Du kan finde auktioner i hele landet og vi har et stærkt tilstedevær lokalt, såvel som internationalt. Som sælger kan vi anbefale at du sender os en mail med billeder af dine boremaskiner, samt tekstbeskrivelser. Du vil naturligvis modtage et login så du kan følge med i hele processen - fra status for salg, til den endelige betaling. Er du potentiel køber og ønsker du at byde, kan du både byde næste minimumsbeløb og indtaste et maks. bud. Klik på vores ”info” fane hvis du vil vide mere, eller kontakt vores kundesupport på mailadressen [email protected] eller på telefon 20 72 28 89. Vi glæder os til at høre fra dig. 


Deltag i auktioner hos KJ Auktion

  • Udlevering indenfor 1-2 hverdage
  • Kun 16% købersalær
  • Ingen faste beløb pr. Katalognummer
  • Adgang til verdens største salgskanal for brugte maskiner
  • Skandinavisk repræsentant for Goindustry-Dovebid
Opret bruger nu

Mange spændende auktioner hos KJ Auktion

KJ Auktion er også en af de billigste af landets auktionsfirmaer. Hos KJ Auktion betaler du kun 16% i købersalær. Du betaler heller ikke faste beløb pr. katalognummer, som du også opleverer hos andre auktionsfirmaer.

Vi har måske Danmarks billigste sælgersalærer

En af grundene til det er, at vi udelukkende bruger online auktioner. Vi har fokus på omkostningsstyring og det er til ganv for både køber og sælger.