Her hos KJ Auktion kan du ikke blot finde billige maskinauktioner og tvangsauktioner fra de store industrier, men også en omfattende diverse kategori. Vores diverse auktioner består blandt andet af flotte malerier og veldesignede reoler, heriblandt stålreoler og pallereoler. Er det møbler du mangler, som for eksempel flotte designer kontormøbler, kan vi også i den forbindelse imødekomme dine ønsker. Hos KJ Auktion har vi gjort det så nemt som muligt at sælge og købe. Vil du sælge så skal du blot kontakte os og eventuelt sende os en mail med vedhæftede billeder af dine produkter. Uanset antal varer, skal vi nok finde den helt rigtige løsning. Som køber har du flere muligheder - enten kan du byde det næste minimumsbeløb eller også kan du indtaste et maks. bud. Du kan finde mere information vedrørende processen under vores ”info” fane, eller kontakte os direkte på mail [email protected] eller telefon 20 72 28 89.


Deltag i auktioner hos KJ Auktion

  • Udlevering indenfor 1-2 hverdage
  • Kun 16% købersalær
  • Ingen faste beløb pr. Katalognummer
  • Adgang til verdens største salgskanal for brugte maskiner
  • Skandinavisk repræsentant for Goindustry-Dovebid
Opret bruger nu

Mange spændende auktioner hos KJ Auktion

KJ Auktion er også en af de billigste af landets auktionsfirmaer. Hos KJ Auktion betaler du kun 16% i købersalær. Du betaler heller ikke faste beløb pr. katalognummer, som du også opleverer hos andre auktionsfirmaer.

Vi har måske Danmarks billigste sælgersalærer

En af grundene til det er, at vi udelukkende bruger online auktioner. Vi har fokus på omkostningsstyring og det er til ganv for både køber og sælger.