Fra gravemaskiner, rendegravere og læssemaskiner, til bobcatte, transportbånd og vejtromler. Her på siden ser du vores auktioner fra entreprenørindustrien, der består af et væld af forskellige produkter. Med vores entreprenørindustri auktioner kan du spare rigtig mange penge på dit udstyr og du kan finde både maskinauktioner, konkursauktioner og flyttesalg. Har du udstyr som du gerne vil sælge, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os. Send os en mail med billeder af dine produkter, samt eventuelt tekstbeskrivelser og vi vil hjælpe dig med at sætte dem til salg. Du har naturligvis mulighed for at sætte til salg online, i tilfælde af at du ikke har tilstrækkelige produkter til en selvstændig auktion. Er du derimod køber så kan du blive klogere på hele processen under vores ”info” fane. Uanset om du skal sælge ud af dine trucks eller har brug for en ny teleskoplæsser, glæder vi os til at høre fra dig. 


Deltag i auktioner hos KJ Auktion

  • Udlevering indenfor 1-2 hverdage
  • Kun 16% købersalær
  • Ingen faste beløb pr. Katalognummer
  • Adgang til verdens største salgskanal for brugte maskiner
  • Skandinavisk repræsentant for Goindustry-Dovebid
Opret bruger nu

Mange spændende auktioner hos KJ Auktion

KJ Auktion er også en af de billigste af landets auktionsfirmaer. Hos KJ Auktion betaler du kun 16% i købersalær. Du betaler heller ikke faste beløb pr. katalognummer, som du også opleverer hos andre auktionsfirmaer.

Vi har måske Danmarks billigste sælgersalærer

En af grundene til det er, at vi udelukkende bruger online auktioner. Vi har fokus på omkostningsstyring og det er til ganv for både køber og sælger.