Er du interesseret i at købe eller sælge udstyr til fødevareindustrien så kan vi anbefale et kig på vores auktioner her på siden. Hos KJ Auktion kan du altid finde et bredt udvalg af maskiner og forskelligt udstyr fra fødevareindustrien, i form af konkursaktioner, maskinauktioner og flyttesalg. Skal du for eksempel bruge rustfrie borde, induktionsovne, industrikøkkener, komfurer, opvaskere, kødhakkere eller vakuumpakkere så er du kommet til det rette sted. Er du køber og kunne du tænke dig at byde, har du både mulighed for at byde næste minimumsbeløb og indtaste et maks. bud. Når auktionen er afsluttet, vil du derefter modtage en mail med faktura på relevante katalognumre. Ønsker du derimod at sælge, kan du med fordel sende os en mail med vedhæftet billede af dine produkter. Du kan læse mere om processen under vores ”info” fane og du er naturligvis velkommen til at kontakte os via mail eller telefon med spørgsmål.


Deltag i auktioner hos KJ Auktion

  • Udlevering indenfor 1-2 hverdage
  • Kun 16% købersalær
  • Ingen faste beløb pr. Katalognummer
  • Adgang til verdens største salgskanal for brugte maskiner
  • Skandinavisk repræsentant for Goindustry-Dovebid
Opret bruger nu

Mange spændende auktioner hos KJ Auktion

KJ Auktion er også en af de billigste af landets auktionsfirmaer. Hos KJ Auktion betaler du kun 16% i købersalær. Du betaler heller ikke faste beløb pr. katalognummer, som du også opleverer hos andre auktionsfirmaer.

Vi har måske Danmarks billigste sælgersalærer

En af grundene til det er, at vi udelukkende bruger online auktioner. Vi har fokus på omkostningsstyring og det er til gavn for både køber og sælger.