Havemaskiner

Skal du bruge en havetraktor, en buskrydder eller måske motorsav så er du kommet til det rette sted. Hos KJ Auktion kan du nemlig ofte finde samleauktioner, maskinauktioner og konkursaktioner af mange forskellige former for havemaskiner. Her sættes der ofte brændekløvere, hækkeklippere, løvblæsere, kompostkværne, græstrimmere, plæneklippere og meget andet til salg, både nye såvel som ældre, billigere havemaskiner. Uanset om du er ude efter en havefræser, en pladevibrator, en fejemaskine eller en sneslynge, bør du derfor tage et kig på vores mange auktioner. Kunne du tænke dig at høre mere om fremgangsmetoderne for både køber og sælger, kan du klikke på vores ”info” fane. Du er derudover naturligvis altid velkommen til at kontakte os direkte hvis du har spørgsmål. Du kan både sende os en e-mail på [email protected] eller ringe på telefon 20 72 28 89. Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig med at finde frem til nøjagtig det, du skal bruge.


Deltag i auktioner hos KJ Auktion

  • Udlevering indenfor 1-2 hverdage
  • Kun 16% købersalær
  • Ingen faste beløb pr. Katalognummer
  • Adgang til verdens største salgskanal for brugte maskiner
  • Skandinavisk repræsentant for Goindustry-Dovebid
Opret bruger nu

Mange spændende auktioner hos KJ Auktion

KJ Auktion er også en af de billigste af landets auktionsfirmaer. Hos KJ Auktion betaler du kun 16% i købersalær. Du betaler heller ikke faste beløb pr. katalognummer, som du også opleverer hos andre auktionsfirmaer.

Vi har måske Danmarks billigste sælgersalærer

En af grundene til det er, at vi udelukkende bruger online auktioner. Vi har fokus på omkostningsstyring og det er til ganv for både køber og sælger.