Jern og metalindustri 

Fra svejsere og boremaskiner, til båndsave og generatorer. Hos KJ Auktion kan du altid finde en lang række forskellige flyttesalg, konkursaktioner og maskinauktioner fra jern- og metalindustrien og du kan garanteret også finde lige det, du skal bruge. Er du for eksempel på udkig efter en billig slibemaskine, en kantbukker, en maskinsaks eller en drejebænk til en god pris, er du kommet til det helt rigtige sted. Der holdes løbende nye auktioner hvor du blandt andet kan finde stansemaskiner, CNC maskiner, kompressorer og meget mere. Har du brug for mere information i forhold til processen for sælgere eller købere, kan du læse mere under vores ”info” fane. Derudover kan vi naturligvis kontaktes direkte, skulle du have spørgsmål i forbindelse med fremgangsmetoden eller angående et særligt salg. Tøv ikke med at sende os en mail på adressen [email protected] eller ring på telefon 20 72 28 89.


Deltag i auktioner hos KJ Auktion

  • Udlevering indenfor 1-2 hverdage
  • Kun 16% købersalær
  • Ingen faste beløb pr. Katalognummer
  • Adgang til verdens største salgskanal for brugte maskiner
  • Skandinavisk repræsentant for Goindustry-Dovebid
Opret bruger nu

Mange spændende auktioner hos KJ Auktion

KJ Auktion er også en af de billigste af landets auktionsfirmaer. Hos KJ Auktion betaler du kun 16% i købersalær. Du betaler heller ikke faste beløb pr. katalognummer, som du også opleverer hos andre auktionsfirmaer.

Vi har måske Danmarks billigste sælgersalærer

En af grundene til det er, at vi udelukkende bruger online auktioner. Vi har fokus på omkostningsstyring og det er til gavn for både køber og sælger.