Kantbukkere findes der mange forskellige variationer af og her hos KJ Auktion kan du garanteret finde lige den, du skal bruge. Vores maskinauktioner, flyttesalg og konkursauktioner fra jern- og metalindustrien består ofte af billige kantbukkere, fra flere af branchens bedste mærker. Er du interesseret i at købe, kan du både komme med dit maks. bud og byde næste minimumsbeløb. Skulle du byde højest, vil du modtage en faktura, hvorefter produkterne typisk afhentes hos sælger. Du er naturligvis velkommen til at kontakte os hvis du ønsker at sælge dine kantbukkere og vi anbefaler i den sammenhæng at du sender os en mail med billeder af dine produkter. Vi afholder auktioner overalt i landet og kan derfor garanteret finde en køber tæt på dig. Klik på vores ”info” fane for yderligere information, eller kontakt vores kundesupport på mailadressen [email protected] eller på telefon 20 72 28 89. Vi er altid parate med gode råd og vejledning.


Deltag i auktioner hos KJ Auktion

  • Udlevering indenfor 1-2 hverdage
  • Kun 16% købersalær
  • Ingen faste beløb pr. Katalognummer
  • Adgang til verdens største salgskanal for brugte maskiner
  • Skandinavisk repræsentant for Goindustry-Dovebid
Opret bruger nu

Mange spændende auktioner hos KJ Auktion

KJ Auktion er også en af de billigste af landets auktionsfirmaer. Hos KJ Auktion betaler du kun 16% i købersalær. Du betaler heller ikke faste beløb pr. katalognummer, som du også opleverer hos andre auktionsfirmaer.

Vi har måske Danmarks billigste sælgersalærer

En af grundene til det er, at vi udelukkende bruger online auktioner. Vi har fokus på omkostningsstyring og det er til ganv for både køber og sælger.