Konkursauktion

En konkursauktion giver ofte mulighed for at gøre en god handel. Konkursauktioner forekommer inden for alle mulige slags virksomheder, men KJ Auktion er specialister i salg af konkursboer inden for industri, handel, håndværk, entreprenør og landbrug.

Vore kunder er bl.a. Lett Advokater, Andersen Partners, Kromann-Reumert, Leoni Advokater, Advokatfirmaet Børge Nielsen, Delacour Dania, Nordea Finans og mange andre.

Ofte skal konkursauktioner afvikles på meget kort tid og det stiller krav om en hurtig reaktionstid og effektiv organisering. KJ Auktion har beredskabet til hurtigt at gennemføre konkursauktioner fra start til slut.

KJ Auktion har som skandinavisk repræsentant for Goindusty-Dovebid adgang til verdens største salgskanal for brugte maskiner. Vi har adgang til førende fagspecialister, erfaring og salgskanaler, som ingen andre sælgere kan matche.

For sælgerne giver det en tryghed at vide, at processen gennemføres som en transparent og offentlig tilgængelig salgsproces, hvor alle i princippet over hele verden har mulighed for at byde. Flere interesserede bydere giver større sikkerhed for at få den rigtige pris for varen.

Større maskiner eller hele anlæg sælges normalt efter forhandling eller i kombination med online auktion.

Hvis du er i en virksomhed, som er i risiko for at gå konkurs, kan du med fordel afsøge mulighederne for at realisere aktiverne inden betalingsstandsning eller konkursen. Al erfaring viser, at du som sælger opnår et større provenu ved selv at sælge i forhold til alternativet: provenuet efter realisation som et konkurssalg.


Deltag i auktioner hos KJ Auktion

  • Udlevering indenfor 1-2 hverdage
  • Kun 16% købersalær
  • Ingen faste beløb pr. Katalognummer
  • Adgang til verdens største salgskanal for brugte maskiner
  • Skandinavisk repræsentant for Goindustry-Dovebid
Opret bruger nu

Mange spændende auktioner hos KJ Auktion

KJ Auktion er også en af de billigste af landets auktionsfirmaer. Hos KJ Auktion betaler du kun 16% i købersalær. Du betaler heller ikke faste beløb pr. katalognummer, som du også opleverer hos andre auktionsfirmaer.

Vi har måske Danmarks billigste sælgersalærer

En af grundene til det er, at vi udelukkende bruger online auktioner. Vi har fokus på omkostningsstyring og det er til ganv for både køber og sælger.