Konkurssalg

Konkurssalg udgør ca. halvdelen af omsætningen for KJ Auktion. Det var det vi startede med. Det var dengang auktioner foregik på traditionel vis som en fysisk auktion. De ”gamle” får stadig tårer i øjnene ved at tænke på de gode gamle dage. Der gik dog ikke lang tid før vi besluttede at gå over til udelukkende online auktioner på kjauktion.dk

Vi har investeret rigtig mange penge i udvikling af et system, som vi uden at tøve vil betegne som Danmarks i dag bedste og mest effektive online auktionssystem til maskinauktioner.

Det håndterer uden problemer masser af varer på auktionen og masser af samtidige brugere. Rekorden er ca. 3.500 samtidige brugere til en enkelt auktion uden problemer med systemet.

Kort efter auktionen er slut modtager købere pr. email med besked om vundne bud, en instruktion og faktura vedhæftet. De fleste kunder overfører pengene samme dag via banken, således at de er klar til hurtigt at kunne hente varerne. Når køber kan se sin faktura og betalingskvittering på ”Min konto” / ”Bilag” ved han/hun at betalingen er gået ind på kontoen og varen kan afhentes. Ingen lange køer og stor administration. Mindre beløb betales også kontant eller med Dankort ved afhentning.


Deltag i auktioner hos KJ Auktion

  • Udlevering indenfor 1-2 hverdage
  • Kun 16% købersalær
  • Ingen faste beløb pr. Katalognummer
  • Adgang til verdens største salgskanal for brugte maskiner
  • Skandinavisk repræsentant for Goindustry-Dovebid
Opret bruger nu

Mange spændende auktioner hos KJ Auktion

KJ Auktion er også en af de billigste af landets auktionsfirmaer. Hos KJ Auktion betaler du kun 16% i købersalær. Du betaler heller ikke faste beløb pr. katalognummer, som du også opleverer hos andre auktionsfirmaer.

Vi har måske Danmarks billigste sælgersalærer

En af grundene til det er, at vi udelukkende bruger online auktioner. Vi har fokus på omkostningsstyring og det er til ganv for både køber og sælger.