Landbrugsmaskiner 

Mangler du en særlig landbrugsmaskine og er du ikke interesseret i at betale fuld pris for en ny model, kan vi anbefale at du tager et kig på vores mange maskinauktioner, flyttesalg og driftsaktiver. Her hos KJ Auktion kan du nemlig ofte finde salg af både brugte, billige landbrugsmaskiner og nyere, mere moderne modeller. Skal du for eksempel bruge en ny traktor, en billige mejetærsker, eller måske en kornvogn eller græsvogn fra et bestemt mærke, bør du ikke snyde dig selv for et kig på vores auktioner. Du vil hyppigt kunne finde attraktive salg af alt fra møgspredere, gylleudlæggere, slamsugere, såmaskiner, bigballepressere, jordfræsere, sprøjter og meget, meget mere.  Vi er altid glade for at svare på eventuelle spørgsmål du måtte have i forbindelse med processen og du kan både ringe på telefon 20 72 28 89 og sende en mail til [email protected] For mere information kan du desuden klikke på vores ”info” fane.


Deltag i auktioner hos KJ Auktion

  • Udlevering indenfor 1-2 hverdage
  • Kun 16% købersalær
  • Ingen faste beløb pr. Katalognummer
  • Adgang til verdens største salgskanal for brugte maskiner
  • Skandinavisk repræsentant for Goindustry-Dovebid
Opret bruger nu

Mange spændende auktioner hos KJ Auktion

KJ Auktion er også en af de billigste af landets auktionsfirmaer. Hos KJ Auktion betaler du kun 16% i købersalær. Du betaler heller ikke faste beløb pr. katalognummer, som du også opleverer hos andre auktionsfirmaer.

Vi har måske Danmarks billigste sælgersalærer

En af grundene til det er, at vi udelukkende bruger online auktioner. Vi har fokus på omkostningsstyring og det er til ganv for både køber og sælger.