Maskinauktion

Maskinauktioner er en populær måde at handle maskiner på. Handelsformen auktion er kendt siden tidernes morgen som en effektiv og transparent måde at finde skæringspunktet mellem udbud og efterspørgsel.

Metoden er retfærdig og let fattelig, for KJ Auktion er åben for alle og højeste bud vinder. Du finder mange af de maskiner, du skal bruge, på online auktion på kjauktion.dk.

Internettet har betydet en revolution for brancen, for den har i princippet givet et globalt gennemskueligt marked, hvor alle kan se udbuddet og deltage i budgivningen. Online maskinauktion på kjauktion.dk er af mange betegnet som markedets bedste maskinauktionssystem. Det er nemt at byde, og man kan straks se om man har vundet eller er blevet overbudt. KJ Auktion er eksperter i online auktion.

På kjauktion.dk kan du både sælge og købe maskiner og udstyr til din virksomhed. Mange har fundet en ny gaffeltruck, drejebænk, hydraulisk presser, pladesav og meget andet til en god pris.


Deltag i auktioner hos KJ Auktion

  • Udlevering indenfor 1-2 hverdage
  • Kun 16% købersalær
  • Ingen faste beløb pr. Katalognummer
  • Adgang til verdens største salgskanal for brugte maskiner
  • Skandinavisk repræsentant for Goindustry-Dovebid
Opret bruger nu

Mange spændende auktioner hos KJ Auktion

KJ Auktion er også en af de billigste af landets auktionsfirmaer. Hos KJ Auktion betaler du kun 16% i købersalær. Du betaler heller ikke faste beløb pr. katalognummer, som du også opleverer hos andre auktionsfirmaer.

Vi har måske Danmarks billigste sælgersalærer

En af grundene til det er, at vi udelukkende bruger online auktioner. Vi har fokus på omkostningsstyring og det er til ganv for både køber og sælger.