På udkig efter en billig maskinsaks eller to? Hos KJ Auktion kan du altid finde adskillige samleauktioner, driftsaktiver og flyttesalg fra jern- og metalindustrien og i den forbindelse også maskinsakse fra de bedste producenter. Er du sælger så beder vi dig om at sende os en mail med vedhæftede billeder af dine varer og har dine produkter tilstrækkelig værdi, hjælper vi dig oven i købet med opstilling og rengøring. Du vil få tilsendt et login så du nemt kan følge med i slagsprocessen. Som køber har du både mulighed for at komme med et maks. bud, samt at byde det næste mindstebeløb. Går købet igennem, vil du naturligvis få tilsendt faktura og varerne vil derefter kunne afhentes, typisk hos sælger.  Lyder det som noget for dig så se nærmere på alle vores auktioner med maskinsakse her på siden. Du kan altid kontakte os hvis du har spørgsmål i forhold til processen.


Deltag i auktioner hos KJ Auktion

  • Udlevering indenfor 1-2 hverdage
  • Kun 16% købersalær
  • Ingen faste beløb pr. Katalognummer
  • Adgang til verdens største salgskanal for brugte maskiner
  • Skandinavisk repræsentant for Goindustry-Dovebid
Opret bruger nu

Mange spændende auktioner hos KJ Auktion

KJ Auktion er også en af de billigste af landets auktionsfirmaer. Hos KJ Auktion betaler du kun 16% i købersalær. Du betaler heller ikke faste beløb pr. katalognummer, som du også opleverer hos andre auktionsfirmaer.

Vi har måske Danmarks billigste sælgersalærer

En af grundene til det er, at vi udelukkende bruger online auktioner. Vi har fokus på omkostningsstyring og det er til ganv for både køber og sælger.