KJ Auktion er stedet for dig, der er interesseret i at sælge eller købe billigt værktøj og udstyr fra jern- og metalindustrien. Her på siden finder du specifikt vores maskinauktioner, konkursauktioner og flyttesalg af slibemaskiner. Du kan naturligvis ofte finde billige slibemaskiner fra alle de kendte mærker og vi holder auktioner overalt i landet. Som køber har du flere potentielle fremgangsmetoder når du vil byde. Du kan både byde næste minimumsbeløb og komme med dit personlige maks. bud til at starte med. Er dit bud højest, vil du efter auktionen få tilsendt en faktura. Er du derimod interesseret i at sælge og har du tilstrækkelige produkter og værdi, aflægger vi dig gerne et visit og hjælper med at opstille, rengøre, m.m. Send os en mail med billeder af dine varer, samt eventuelt produkttekster.  Du er meget velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål og du kan derudover klikke på vores ”info” fane hvis du har brug for yderligere information.


Deltag i auktioner hos KJ Auktion

  • Udlevering indenfor 1-2 hverdage
  • Kun 16% købersalær
  • Ingen faste beløb pr. Katalognummer
  • Adgang til verdens største salgskanal for brugte maskiner
  • Skandinavisk repræsentant for Goindustry-Dovebid
Opret bruger nu

Mange spændende auktioner hos KJ Auktion

KJ Auktion er også en af de billigste af landets auktionsfirmaer. Hos KJ Auktion betaler du kun 16% i købersalær. Du betaler heller ikke faste beløb pr. katalognummer, som du også opleverer hos andre auktionsfirmaer.

Vi har måske Danmarks billigste sælgersalærer

En af grundene til det er, at vi udelukkende bruger online auktioner. Vi har fokus på omkostningsstyring og det er til ganv for både køber og sælger.