Arbejder du i jern- og metalindustrien og skal du bruge billige svejsere så er du kommet til det helt rigtige sted. På denne side finder du nemlig alle vores online auktioner af billigt svejseudstyr, der både består af driftsaktiver, konkursauktioner, flyttesalg og webcasts, der er en kombination af fremmøde og online bud. Som køber har du flere muligheder i forhold til dine bud. Du kan både indtaste et maks. bud, samt byde det næste minimumsbeløb. Ender du med at få salget i hus, vil du modtage en faktura med katalognumrene, hvorefter varerne kan afhentes på lokationen. Ønsker du derimod at sælge, skal du blot kontakte os og eventuelt sende os en mail med billeder af dine varer og produkttekst. Oftest vil salget finde sted fra sælgers plads og uanset antal varer, kan du få solgt online. Et login hjælper dig med at følge auktionen. Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os. 


Deltag i auktioner hos KJ Auktion

  • Udlevering indenfor 1-2 hverdage
  • Kun 16% købersalær
  • Ingen faste beløb pr. Katalognummer
  • Adgang til verdens største salgskanal for brugte maskiner
  • Skandinavisk repræsentant for Goindustry-Dovebid
Opret bruger nu

Mange spændende auktioner hos KJ Auktion

KJ Auktion er også en af de billigste af landets auktionsfirmaer. Hos KJ Auktion betaler du kun 16% i købersalær. Du betaler heller ikke faste beløb pr. katalognummer, som du også opleverer hos andre auktionsfirmaer.

Vi har måske Danmarks billigste sælgersalærer

En af grundene til det er, at vi udelukkende bruger online auktioner. Vi har fokus på omkostningsstyring og det er til ganv for både køber og sælger.