Hos KJ Auktion kan du finde billige træ drejebænke i topkvalitet, fra de bedste mærker på markedet så arbejder du i træindustrien, er dette siden for dig. Vi afholder konstant nye tvangsauktioner og flyttesalg rundt omkring i landet og vi har derfor garanteret lige den træ drejebænk du er ude efter. Er du sælger og har dine varer tilstrækkelig værdi, kommer vi gerne på besøg for at bidrage med rengøring og opstilling af dine produkter. Du skal blot sende os en mail med billeder af dine produkter og vi giver dig derudover et login så du kan følge med i auktionen. Som køber kan du enten komme med det næste minimumsbeløb eller give os dit maks. bud og byder du højest vil du hurtigt efter få tilsendt faktura og produktliste. Klik på vores ”info” fane for mere information, eller kontakt os på telefon 20 72 28 89 eller mail [email protected].


Deltag i auktioner hos KJ Auktion

  • Udlevering indenfor 1-2 hverdage
  • Kun 16% købersalær
  • Ingen faste beløb pr. Katalognummer
  • Adgang til verdens største salgskanal for brugte maskiner
  • Skandinavisk repræsentant for Goindustry-Dovebid
Opret bruger nu

Mange spændende auktioner hos KJ Auktion

KJ Auktion er også en af de billigste af landets auktionsfirmaer. Hos KJ Auktion betaler du kun 16% i købersalær. Du betaler heller ikke faste beløb pr. katalognummer, som du også opleverer hos andre auktionsfirmaer.

Vi har måske Danmarks billigste sælgersalærer

En af grundene til det er, at vi udelukkende bruger online auktioner. Vi har fokus på omkostningsstyring og det er til ganv for både køber og sælger.