Traktorer 

Hos KJ Auktion kan du altid finde et utal af maskiner i vores mange maskinauktioner. Er det specifikt en traktor du er ude efter, kan vi også i den forbindelse tilbyde en lang række forskellige modeller. Du kan finde traktorer fra markedets bedste mærker og uanset om du kunne tænke dig en billig, ældre model eller en nyere i rigtig god stand, har vi garanteret noget for dig. Vi afholder løbende nye samleauktioner, konkursaktioner, med mere, så du kan ofte finde helt nye og billige landbrugsmaskiner. Er du interesseret i at sælge eller er du interesseret i mere information i forhold til fremgangsmetode for både sælger og køber, kan vi anbefale at du klikker på vores ”info” fane. Du er desuden altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål i forbindelse med processen. Du kan både sende en mail til [email protected] og ringe på telefon 20 72 28 89.


Deltag i auktioner hos KJ Auktion

  • Udlevering indenfor 1-2 hverdage
  • Kun 16% købersalær
  • Ingen faste beløb pr. Katalognummer
  • Adgang til verdens største salgskanal for brugte maskiner
  • Skandinavisk repræsentant for Goindustry-Dovebid
Opret bruger nu

Mange spændende auktioner hos KJ Auktion

KJ Auktion er også en af de billigste af landets auktionsfirmaer. Hos KJ Auktion betaler du kun 16% i købersalær. Du betaler heller ikke faste beløb pr. katalognummer, som du også opleverer hos andre auktionsfirmaer.

Vi har måske Danmarks billigste sælgersalærer

En af grundene til det er, at vi udelukkende bruger online auktioner. Vi har fokus på omkostningsstyring og det er til gavn for både køber og sælger.