Varebiler

Er du på udkig efter en billig varebil så er du kommet til det rette sted. Hos KJ Auktion byder vi nemlig på et væld af flyttesalg, konkursauktioner og samleauktioner og du kan garanteret finde lige det, du skal bruge. Du kan løbende finde varebilsauktioner med både nyere og ældre, billigere modeller og uanset hvor i landet du befinder dig, har vi sikkert en auktion tæt på dig. Gør dig selv en tjeneste og tag et kig på alle vores aktuelle auktioner og find den model der passer til dine behov og dit budget. Klik på vores ”info” fane hvis du har brug for mere information i forbindelse med processen for sælger og køber. Vi er derudover altid glade for at svare på eventuelle spørgsmål du måtte have i forbindelse med fremgangsmetoden. Du er både velkommen til at sende en mail til [email protected] eller ring på telefon 20 72 28 89.


Deltag i auktioner hos KJ Auktion

  • Udlevering indenfor 1-2 hverdage
  • Kun 16% købersalær
  • Ingen faste beløb pr. Katalognummer
  • Adgang til verdens største salgskanal for brugte maskiner
  • Skandinavisk repræsentant for Goindustry-Dovebid
Opret bruger nu

Mange spændende auktioner hos KJ Auktion

KJ Auktion er også en af de billigste af landets auktionsfirmaer. Hos KJ Auktion betaler du kun 16% i købersalær. Du betaler heller ikke faste beløb pr. katalognummer, som du også opleverer hos andre auktionsfirmaer.

Vi har måske Danmarks billigste sælgersalærer

En af grundene til det er, at vi udelukkende bruger online auktioner. Vi har fokus på omkostningsstyring og det er til ganv for både køber og sælger.